Tuinen Van Ackere werd in 1982 opgestart door zaakvoerder Luc Van Ackere. Wij hebben alles in huis om uw tuinproject van A tot Z te voltooien. Dankzij ons uitgebreid, up-to-date machinepark en onze jarenlange ervaring, kunnen wij zeer diverse en moeilijke opdrachten aan. Van grondwerk, drainage, betegeling, houten constructies, vijvers, gazons tem de volledige beplanting van uw tuin: u kan het denk- en doewerk volledig aan ons overlaten. Ook voor het onderhoud nadien kan u een beroep op ons doen.

Heeft u groene vingers of wenst u liever een onderhoudsvriendelijke tuin? Alles is mogelijk. Strak of landelijk? Ons team van vakmensen legt tuinen aan in diverse stijlen. Wij maken voor u graag een tuinplan of laten dit uitwerken door een tuinarchitect. Uiteraard kan u ook uw eigen tuinarchitect inschakelen.

Voor kasseiwerk, elektriciteit, beregening, ... doen wij beroep op specialisten. Met ons klein vast team kunnen we alle werken dagelijks goed opvolgen en heeft u als klant één aanspreekpunt voor uw totaalproject.